Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/rfam2156/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Family Residence Dimitrie Leonida


Comision 0%

In cadrul eforturilor noastre de promovare si popularizare a unor ansambluri rezidentiale de succes din zona de sud a capitalei, asa cum este si Family Residence Berceni, va propunem conceptul  comision 0%. Da, un nou concept “de a vinde” un imobil sau o oferta imobiliara, bazat pe o serie de criterii puternice, integrat pentru prima oara în Romania, la o scara larga de catre Sud Rezidential.ro, ce ofera foarte multe servicii gratuite clientului aflat in cautarea unei locuinte si optiuni reale in ceea ce priveste libera alegere, respectul cuvenit, amabilitate, corectitudine, sinceritate, pus in practica cu mult profesionalism de catre consilierii de vanzari.

Concept Comision 0 % ?

Da, deoarece beneficiile Sud Rezidential.ro sunt realizate din contractele de promovare imobiliara incheiate cu dezvoltatorii imobiliari, fonduri si societati de investitii si nu în ultimul rand, cu proprietarii, persoane fizice sau juridice, care doresc sa vanda un imobil, asa cum se intampla si in cazul Family Residence Berceni.

Cum putem viziona ofertele imobiliare ?

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic (021.332.53.33) si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cerea dvs. cu prioritate, sau puteti merge direct la unul din cele doua birouri puse la dispozitie de Sud Rezidential.ro din Sos. Oltenitei 394, Berceni, Sector 4 sau Sos. Oltenitei 45, Popesti – Ilfov unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vânzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale Family Residence alese de dumneavostra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri, gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit in cadrul Family Residence Berceni si a altor ansambluri rezidentiale.

Sud Rezidential.ro – vanzari Ansambluri Rezidentiale Direct Dezvoltator, Comision 0%!

Dezvoltator:
Grup persoane fizice

Arhitect:
Green House Design SRL

Data incepere constructie:
Octombrie 2015

Finalizare constructiei:
August 2016

Tip imobil:
Imobil locuinte P+5 etaje

Numar total de apartamente:
209 unitati locative

Tipuri de apartamente:
garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3 camere

Oferta reprezentata de:

Apartamente Direct Dezvoltator

Manager Proiect: Gina Frunza
Telefon: 0726.171.129
Email: gina@sudrezidential.ro