Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/rfam2156/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Family Residence Dimitrie Leonida


Promotii Family Residence Metalurgiei

  • 5% reducere la plata cash
  • asigurat loc parcare suprateran
  • balcoan inchis

Serviciile gratuite, si discounturile oferite de partenerii nostri, sunt din cele mai diverse domenii si sunt disponibile atat pentru cei care au achizitionat o locuinta noua, sau sunt pe cale sa o faca prin intermediul SudRezidential.ro, dar si pentru dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale sau societati de investitii implicate in dezvoltarea de locuinte.

Family Residence Metalurgiei – ansamblu rezidential Berceni, zona Metalurgiei!

Alte promotii oferite pentru dumneavostra de partenerii nostri in cadrul Family Residence Metalurgiei:

MOBEXPERT pentru ca esti diferit

Proiectul de amenajare a noii tale locuinte oferit gratuit, precum si consultanta in amenajarea interioara, oferit de Mobexpert, impreuna cu discount-uri insemnate la achizitionarea de mobilier.

ASTRA ASIGURARI

Astra Asigurari, liderul pietei de asigurari din Romania, va ofera solutii proprii de asigurare si discounturi insemnate la incheierea oricarui gen de polite de asigurare.

ARHITECTURASIDESIGN.RO

ArhitecturasiDesign.ro, casa de arhitectura recunoscuta pentru proiectele sale deosebite, ofera solutii de proiectare, consultanta, autorizare si design interior la preturi promotionale.

MODULEX GROUP

Modulex Group, furnizor de produse si servicii in domeniul incalzirii si climatizarii pentru uz rezidential, ofera servicii de audit energetic si intocmirea rapida a certificatelor energetice la preturi reduse.

BGS definitia sigurantei

Cu seriozitatea si profesionalismul care-i caracterizeaza, compania BGS ofera solutii personalizate pentru monitorizarea si paza ansamblurilor rezidentiale, dar si pentru resedintele private, birouri si sedii de firma.

parteneri promotii

Si tu poti deveni partenerul nostru, fara nicio obligatie, daca serviciile oferite de compania ta sunt conexe activitatii noastre si pot veni la preturi competitive, sau oferi minim un serviciu gratuit.

Dezvoltator:
Grup persoane fizice

Arhitect:
Green House Design SRL

Data incepere constructie:
Octombrie 2015

Finalizare constructiei:
August 2016

Tip imobil:
Imobil locuinte P+5 etaje

Numar total de apartamente:
209 unitati locative

Tipuri de apartamente:
garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3 camere

Oferta reprezentata de:

Apartamente Direct Dezvoltator

Manager Proiect: Gina Frunza
Telefon: 0726.171.129
Email: gina@sudrezidential.ro

Programeaza vizionare gratuit acum

Completati formularul de mai jos si va asiguram ca in cel mai scurt timp consilierii nostri vor prelua cererea dumneavoastra, cu prioritate.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function insert_cform() in /home2/rfam2156/public_html/wp-content/themes/family/promotii.php:57 Stack trace: #0 /home2/rfam2156/public_html/wp-includes/template-loader.php(75): include() #1 /home2/rfam2156/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home2/rfam2156...') #2 /home2/rfam2156/public_html/index.php(17): require('/home2/rfam2156...') #3 {main} thrown in /home2/rfam2156/public_html/wp-content/themes/family/promotii.php on line 57